Спасители започват събиране на средства, чрез дарителска сметка за закупуване на техника и екипировка за действия при бедствия

От Съюз на българските спасители стартира дарителска сметка за събиране на средства за закупуване на техника и екипировка, с която ще могат да са в полза на обществото при възникнали бедствия (пожари, наводнения, свлачища, снежни виелици, лавини, смерч и силни ветрове), издирване на хора в градски условия и горски терени, катастрофи, аварии, извънредни и кризисни ситуации. Всеки един от Вас може да бъде полезен като направи дарение по дарителската банкова сметка:
Име: СДРУЖЕНИЕ СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ СПАСИТЕЛИ
IBAN: BG13 UNCR 7000 1525 5243 65

Можете да направите конкретно дарение за отряд по местоположение, като в основание напишете пример: „отряд Благоевград“ или „отряд София„, както и за всеки друг град, в който има разположен отряд на СБС.

Ние следваме нашето мото „Живей един живот – спаси хиляди“, което означава, че в този един живот, в който живеем, ще отделяме от личното време и средства за да спасим колкото се може повече животи. Живота е най-ценното и незаменимо нещо на този свят.

Благодарим Ви предварително на Всички, които ни подкрепят, за нас е важен всеки един от Вас!