СБС снима филм за благородна кауза

Днес беше голям ден. 

Преди точно осем месеца Съюз на българските спасители стартира благородна кампания за създаване на „Гражданска система за уведомяване на бедствия, катастрофи и извънредни ситуации“, която ще се използва напълно свободно сред всички хора намиращи се на територията на Република България. 

Със зачислилите се пътнотранспортни произшествия, бяхме длъжни да направим това, което направихме днес. Заснемане на късометражен видеоклип, който ще покаже често срещани лоши навици докато шофираме. 

Днес направихме първия представителен клип с катастрофа, който ще покаже реално как при инциденти всеки от Вас може да използва мобилното приложение и колко бързо достига информация до всички около вас. Целите ни са да променим статистиките и да намалим жертвите и пострадали при инциденти. 

Всеки, който желае да подкрепи кампанията може да изпрати SMS с текст DMS SBS на 17 777 или на дарителска банкова сметка:

Титуляр: Съюз на българските спасители

IBAN: BG79UNCR70001523096431 
BIC: UNCRBGSF 

Днес виновници за всичко да премине така, както трябва са членове на СБС, приятели, партньори и много добри хора!

От Съюз на българските спасители и от името на председателят Костадин Карамитов изказваме сърдечни Благодарности на всички, които се включиха като участници и помощници:

Десислава Димитрова

Вяра Ибришимова

Елица Атанасова

Асен Иванов 

Петър Димов 

Мариян Канев

Атанас Атанасов

Мирослав Георгиев

Димитър Ерменков

Андон Костов

Борислав Трънков

Петър Карамитов

Георги Златинов

Антон Тошев

Слави Стоянов

Борислав Стоянов 

Димитър Смолецов

Община Сандански

РУ – МВР – Сандански

Сандански дрон общество

Сандански1.com

ДАНИ – Г-72 ЕООД гр. Сандански

Мото: „ЖИВЕЙ ЕДИН ЖИВОТ – СПАСИ ХИЛЯДИ“