СБС получи уникален LED Light bar от SELVIT

Днес 15.10.2017 година Съюз на българските спасители получи като дарение уникален LED Light bar (червен) от доказала се фирма на пазара SELVIT, както в Словакия така и на българския пазар. 

Като наши приятели, които активно помагат за развитието на организацията бяха поканен да бъдат част от спасителното общество СБС като ПОЧЕТНИ СИМПАТИЗАНТИ. 

Компанията Селвит Словакия ООД е създадена през 1995 година, като от 1997 година компанията се управлява от Йозеф Селеш.

Компанията се ръководи от Йозеф Селеш и Янка Селешова.

През 2012 година се създаде дружество и в България – Селвит България ООД със седалище град Русе.

Ние сме специализирани в продажбата и сервиз на медицинска апаратура, звукова и светлинна сигнализация, предупредителни светлини, аксесоари за автосервизи.

Разработване на методологии при масови бедствия и аварии.

Целта на компанията е не само свързана с продажба на медицинска апаратура, звукова и светлинна сигнализация, компанията  отделя голямо внимание на своите клиенти, като се придържа към техните изисквания и желания. За нас клиенти са важни, което означава, че не само търсим нови възможности за продажба. Те винаги могат да разчитат на нас  и нашето внимание за обучения, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Повече за продуктите на SELVIT можете да разгледате и да се запознаете на техниите уеб сайтове:

За България: www.selvitbg.eu

За Словакия: www.selvit.sk