СБС партньор на Трявна Ултра 2017

През 2017 година отново Съюз на българските спасители ще бъде партньор в „Трявна ултра” – една истинска емоция за бегачи и любители на горските маршрути.

Съюз на българските спасители кани всичките си членове да се включат като доброволци на мроприятието. Всеки, който е член или е симпатизант към СБС може да участва като доброволец, доброволец-спасител като пише на емайл адрес info@spasitelbg.com или на телефон 0896504010

Перфектно предизвикателство на перфектно място!

Трявна е неслучайно подбрана дестинация – един от най-очарователните градове в България, съхранил духа на Балкана, привлекателно място за туристи и любители на природата, уникалната кухня на региона и планинското спокойствие.

Включете се в това приключение, за да се насладите на живописни гледки, невероятна природа, архитектурни забележителности, трасе, което ще Ви заплени. Ще прекосявате гори, полета, уникални места за уникални емоции. Маршрутът на дългата дистанция преминава през сърцето на Балканското културно наследство – архитектурният парк „Боженци”, привлекателно място за туристи от цял свят, през красиви горски местности, през еко-парк „Българка”, през три общини и десетки китни селца.

Участниците ще имат възможност да преминат дистанции от 141 км, 76 км и 23 км, а всички начинаещи, деца, любители и туристи ще имат възможността да се включат в безплатно бягане на къса дистанция от 3 км, със същия старт/финал.

Стартът на бегачите за дистанции 141, 75 и 23 км ще бъде в 6:00 ч. сутринта, на 15.07.2017, а на 3 км – в 9:30 ч. Всички зрители ще могат да участват в спортните мероприятия през целия ден!

Очаква ни вълнуващ ден със страхотна компания и невероятни емоции!

Ще се видим на 15.07.2017 година

www.irun.bg

www.tryavna-ultra.com

www.spasitelbg.com