СБС навършва 5 години от създаването си

На 3 октомври 2011 година беше създадено официално Сдружение Съюз на българските спасители. 

Организацията е доброволна, неправителствена, обществена организация на физически лица, която развива своята дейност в съответствия с действащото българско законодателство и с международните правни норми, приложими в страната.

От самото създаване до ден днешен Председател е г-н Костадин Карамитов, който успява с всички сили да развива СБС с помощта на Управителния съвет, с помощта на членовете и на всички симпатизанти. Благодарение на много фирми, организации, партньори и спонсори, на община Сандански както и на всички потребители в интернет пространството. Благодарим Ви, че ни подкрепяте, че харесвате идеята, и че сте с нас.

Честит рожден ден на всички членове на Съюз на българските спасители, желаем Ви много здраве, успех и сбъднати мечти, както на Вас така и на вашето семейство. Продължавайте смело напред и нагоре и никога не се отказвайте от мечтите си. Мечтите се постигат с много търпение, усилия, постоянство и смелост.

За момента не се очертава организиране на празнична вечер, но ако се вземе подобно решение всички ще бъдете уведомени, както лично така и публично.