Приключи III-тия Офроуд събор във Велинград

Приключи най-мащабното офроуд събитие за годината в страната. 

III-тият Офроуд събор Велинград 4х4 вдигна адреналина и настроението на стотици зрители и състезатели в местността Гергевана. 

Велинградските офроудъри начело с Евгени Янкулов координатор за Велинград към Съюз на българските спасители направиха перфектната организация с много ентусиазъм, създадоха запомнящи се и прекрасни моменти на всички.

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев лично връчи купите на победителите.

С всяко издание мероприятието става по-мащабно, с повече спонсори, а тази година то беше включено и в календара на Автомобилната федерация на България.

Освен стартовете в различни класове, в трите дни бяха организирани много мероприятия като разходки с джипове, атракции, томболи, концерти и др.

Събитието се проведе при строги мерки за безопасност, предвид зачестилите случаи в областта и в България на заразени с COVID-19. Изискванията за отстояние поне 1.5 м се спазвиха. Забранено беше струпването на публика по време на състезанието тип затворено трасе. 

За радост на вички нямаше тежки инциденти, за оказване на помощ и съдействие при подобни се грижиха членове на СБС Рейджън Янкулов, Вилимир Котларски, Стоян Боянов, Стойчо Котларски и Петър Статев.