Осмо поредно издание на музикален The Brava Balkan Fest в с. Дъбрава – Благоевград

За поредна година Съюз на българските спасители обезпечават музикалния The Brava Balkan Fest.

Музикалният фестивал The Brava Balkan Fest се завръща на 1-ви и 2-ри септември с осмото си поредно издание и според организаторите ще изненада сериозно меломаните. Тазгодишното събитие е адресирано към почитателите на здравия рок и метъл, който е добре познат на всички. Името на феста ще бъде допълнено от пояснението Tribute mode, тъй като бандите, които ще се качат на сцената са официални tribute групи на оригиналните такива.
Гостите на The Brava Balkan Fest ще могат да се насладят на изпълненията на Basket Case/Green Day, Reckless Roses/Guns’N’Roses, ZZ Copy/ZZ Top, The Unforgivens Metallica/Metallica. Изпълнителите са от Унгария и Италия, и са за първи път пред българска публика.
Традиционно на сцената на The Brava Balkan Fest се дава възможност за изява на млади и перспективни български банди. Тази година няма да бъде по-различно и две български групи ще открият фестивалните вечери.
Тези от Вас, които са посещавали фестивала знаят за възможностите, които предлага местоположението. За останалите ще повторим, че къмпинг зоната е безплатна, а близостта на събитието до Благоевград, само на 4 километра, дава преимущества за комфортно пренощуване в местните хотели, а защо не и за запомнящо се афтърпарти.
Приключенски настроените могат да пристигнат яхнали мотори и да останат под открито небе в топлите септемврийски нощи обсипани с ярки звезди.

The Brava Balkan Fest се провежда при ВХОД СВОБОДЕН

СБС както всяка година се грижат за безопасността, като са в готовност да окажат долекарска помощ на нуждаещи се, както и да потушат възникнал пожар. Професионалния отряд от спасители Благоевград на място бяха Владимир Филков, Христина Календерска, Анегл Алексиев, Явор Хаджиев, Дамян Станев и Лена Станева.