Обучение за реакция при критични и извънредни ситуации

Съюз на българските спасители ще проведе за първи път обучение на граждани как да се справят при извънредни ситуации.

Събитието ще се проведе на 22.02.2020г. в 11:00ч. в гр. Благоевград, ул. Свобода № 1, етаж 2 – Народно читалище „Виртуален свят“, залата събира близо 100 души.

Ще разкажем за постигнатите резултати на СБС, за бъдещите ни планове и цели, ще ви покажем как да реагирате при извънредни ситуации, които се случват всекидневно в училище, на работа, на обществени места и в къщи.

Ще се запознаете с дейността на спасителите-доброволци и за най-новата система „мобилно приложение“, което разработваме и има за цел да намали статистиката на жертви и пострадали при бедствия, катастрофи и извънредни ситуации.

Всеки от Вас ще може да закупи лично „Спасителен ключодържател“ на стойност 6 лева, който е включен към благотворителната кампания или да дари парична сума в кутия за дарение, с цел събиране на средства за създаване на мобилна апликация за спасяване на хора.
http://shop.spasitelbg.com/magazin/%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%be%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb-2/

Всички присъстващи ще получат: Удостоверение за проведено обучение от Съюз на българските спасители.

Провеждащи обучението:
Владимир Филков – координатор на СБС Благоевград
Ангел Алексиев – зам. координатор на СБС Благоевград
Костадин Карамитов – председател на СБС

ВСЕКИ, КОЙТО ЩЕ ПРИСЪСТВА МОЛЯ ДА СЕ ЗАПИШЕ КАТО ИЗПРАТИ: ИМЕ ФАМИЛИЯ И ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР НА filkov@abv.bg

Обучението ще е БЕЗПЛАТНО!