Не на наркотиците в Сандански

За 18-ти пореден път в Сандански се проведе велопоход и крос „Не на наркотиците“. Заместник кмета Младен Тимчев даде старт на XVIII-тия вело поход „Не на наркотиците“ в гр. Сандански. Вело похода беше част от редица мероприятия, които започнаха още в 10.00 ч. на площад България в града, когато беше даден стартът на лекоатлетически крос, който се проведе за четвърти път. По време на кроса взеха участие симпатизанти от Сдружение Съюз на Българските Спасители.
На II-ро място бе награден със сребърен медал симпатизантът от СБС Мирослав Георгиев, а на III-то място с бронз, симпатизантът от СБС Борис Клямбов.
Очаквайте снимка… Мирослав Георгиев
Очаквайте снимка… Борис Клямбов
Коло похода стартира в 10.30 ч.начело със световния и олимпийски шампион Олаф Лудвиг, като в него се включиха около 200 деца и ученици от България и Македония. Трасето бе очертано в рамките на град Сандански. След финала на колоездачите се проведе томбола на случаен принцип, в която най-малкият любител на спорта изтегли името на Симона Стоянова симпатизантка на СБС, която си спечели чисто нов байк, специално предоставен от спонсорите, Цветелина Гаджева също избрана чрез томбола получи парична награда, предоставена от друг спонсор на спортното мероприятие.
Очаквайте снимка… Симона Стоянова
Източник: www.sandanskibg.com