DMS SBS – Гражданска система за уведомяване при бедствия, катастрофи и извънредни ситуации

Съюз на българските спасители стартира кампания за събиране на средства за създаване на Национална гражданска система за уведомяване при бедствия, катастрофи, долекарска помощ и извънредни ситуации. 

Цялата идея се дължи на председателя на СБС г – н. Костадин Карамитов. 

Идеята му е хрумнала още преди близо 4-ри години. След големите природни бедствия, които връхлетяват над България пожари, наводнения, земетресения, свлачища и бури, които нанасят материални щети и отнемат стотици човешки животи. Но не само природните бедствия са причината за създаване на тази система, а и масовите катастрофи, които не спират да отнемат животи.

Практиката и теорията, която има за малкото години отдаден като доброволец – спасител е, че първите от 2 до 5 минути могат да спасят огромен брой хора, които са пострадали. Правилния начин на оказване на помощ ще спаси много хора!

Г – н Карамитов отправя покана към всички приятели, партньори, познати, симпатизанти и граждани на Република България с молба всеки, който вярва, че тази система ще намали смъртността при инциденти при бедствия и катастрофи,

моля подкрепете ни със SMS с текст DMS SBS на 17 777.

Благодарение на DMSBG ние от СБС стартирахме кампания за събиране на средства. Сумата, която е нужно да съберем е 15 000 лева всеки, който иска да дари сума може да го направи и чрез ePay.bg, а скоро ще обявим и банкова сметка където всеки ще може да направи дарение с по – голяма сума. 

Всяко физическо и юридическо лице, което направи дарение ще бъде вписано (чрез лично съгласие) в официалния сайт на СБС и официалния сайт на системата. Умоляваме всеки, който има желание да бъде добавен като дарител да изпрати своите данни на e-mail adress: info@spasitelbg.com или на тел. номер +359 896 50 40 10

Искаме да отбележим, че всяка стотинка, всеки разход (фактури, касови бележки, квитанции и др.) ще бъде публикуван в официалния ни сайт.

Очаквайте скоро и насрочване на пресконференция където ще бъде сведено до най – малката подробност как ще работи, по какъв начин ще работи системата, кой може да я използва, какви екстри има и всичко останало, където и ще може всеки да зададе своите въпроси.

Повече информация за кампанията можете да намерите тук DMS SBS 

А тук можете да откриете повече за DMS BG:

Информация за стойността на даренията и разходите по системата.

Умоляваме всеки да сподели публикацията за да може да достигне до повече хора, които искат и имат възможност да помогнат, да реализираме една иновация в спасяването на човешки животи.