CityTel дари Tablet Tab A7 в полза на СБС

Изказваме сърдечни благодарности на нашите партньори CityTel, които дариха нов Tablet A7, който ще се ползва в полза на пострадали при бедствия, катастрофи и извънредни ситуации.

Магазин за GSM мобилни телефони и аксесоари Citytel е на пазара от 1999г. Първоначално развива дейността си и отваря магазини за мобилни телефони в гр. Лом и гр. Монтана, а от 2011 год. Citytel отваря офис и магазин за GSM мобилни телефони, смартфони и аксесоари в гр София. С популяризирането на онлайн търговията магазин Citytel вече има и собствен сайт www.citytel.bg, които е един от водещите сайтове в онлайн търговията на мобилни телефони и смартджаджи с хиляди фенове и потребители. Част от екипа на магазина са самите собственици на фирмата, което ви гарантира качествено обслужване и внимание. От нас ще срещнете разбиране и отзивчивост, ще получите компетентна и точна информация. За качеството на телефоните които продаваме няма да говорим защото зад марките и името на продуктите стоят самите производители, който няма нужда да рекламираме, защото ние предлагаме мобилни телефони само на най-реномираните и наложили се брандове в света. От Citytel.bg можем да ви гарантираме единствено, че мобилните телефони закупени от нашия магазин ще бъдат на коректни и актуалните цени. Много хора си задават въпроса защо цените на телефоните при нас са много по-ниски от същите в големите търговски вериги. Отговора е, че ние сами внасяме телефоните който продаваме и следим цените на пазара, зареждаме по-малко бройки всяка седмица на най-добрите цени, и затова можем да си позволим да сваляме цените и да сме конкурентни на този така динамичен пазар. При нас цените се променят като на борсата всеки ден с една разлика, че падат само на долу. Магазина на Citytel разполага постоянно в наличност с над 200 модела мобилни телефони, във всичките им цветове и разновидности. Стремим се да сме първи с презентациите на новите модели, за да ги притежавате и вие преди всички останали. Наш основен приоритет е, преди продажбата клиента да бъде информиран и запознат с продукта, да му бъде разяснен начина на доставка и ползването на гаранционните условия.

Съюз на българските спасители препоръчва като гарантира любезното отношение, бързата реакция и сигурността на предоставените продукти и услуги от CityTel.

Можете да видите сайта тук: www.citytel.bg