Благодарност на NITEHOG за предоставяне на термовизионен монокъл GECKO 35 PRO

Съюз на българските спасители получи термална камера GECKO 35 PRO от NITEHOG.EU която ще се ползва за издирване на лица вечер в градска среда или в гориста местност. Сърдечно благодарим за предоставената техника, която ще улесни работата и ще подпомогне за по-навременно намиране на изгубили се хора при спасителни акции.

ЕРГОНОМИЧЕН И МОЩЕН ТЕРМОВИЗИОНЕН МОНОКЪЛ, КОЙТО Е ЛЕСЕН ЗА НОСЕНЕ И РАБОТА С ЕДНА РЪКА ДОРИ ПРИ ПЪЛНА ЛИПСА НА СВЕТЛИНА. СЪС СВОЯ КОМПАКТЕН РАЗМЕР И ЛЕКО ТЕГЛО, GECKO 35 PRO МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТАВЕН В ДЖОБА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. ВГРАДЕНИЯТ ЛАЗЕРЕН ДАЛЕКОМЕР МОЖЕ БЪРЗО ДА ЛОКАЛИЗИРА РАЗСТОЯНИЕТО ДО ЦЕЛТА. ИДЕАЛЕН ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ОТКРИТО.

Gecko 35 Pro е термовизионен монокъл с високо гарантирано качество от Nitehog. Проектиран не само за максимална производителност и за улавяне на всички фини детайли по време на прецизно наблюдение на открито, но и с допълнителната функционалност на лазерен далекомер с отчитане на разстояния до 800 m.

Gecko 35 Pro с LRF ще подобри възможностите ви като спасител и ще надгради визията ви при следващото ви приключение на открито. Gecko 35 Pro е всичко, което съвременните спасители и професионални потребители на открито биха очаквали.

Gecko 35 Pro има 12 μm термовизионен детектор с резолюция на сензора 640 x 512, фокусно разстояние 35 mm, вграден цифров компас и сензор за движение или сменяема батерия, настройка на диоптъра и ергономични контроли. Устройството се доставя с бързо сменяема литиево-йонна батерия 18650, която позволява използването на устройството до 6 часа.

Gecko 35 Pro има вграден лазерен модул за измерване на разстояние, който осигурява както еднократно, така и непрекъснато измерване на разстояние, което помага за точното улавяне на разстоянието до целта. С точност от ± 1m в рамките на 800m, точната оценка на разстоянието и терена е бърза и лесна. Лазерът е с клас на безопасност 1M.

За по-добро визуално изживяване Gecko 35 Pro поддържа студени и топли нюанси на изображението. С настройката за студен оттенък производителността на устройството е за по-ясно качество на изображението с богати детайли и акценти. Настройката за топъл нюанс генерира по-меко изображение, за да се избегне умората на очите, причинена от продължителна употреба.

Функцията ви позволява да видите увеличено изображение с цифрово увеличение в отделен „прозорец“ едновременно с основното изображение.