Благодарност към Camouflage

Изказваме сърдечна Благодарност към Camouflage BG дългогодишни наши приятели и партньори за предоставените тактически каски Mil-Tec на Специализирания спасителен отряд, които ще се използват по предназначение.

Радваме се, че все още има хора, които са готови да помагат, да даряват и да съдействат. 

Благодарим Ви от сърце на целият екип от CamouflageBG.

За Camouflage

Магазинът ни Camouflage.BG отваря врати през април 2007 година. Като първи по рода си на българския пазар мислим и се надяваме, че успешно удовлетворяваме нуждите на своите клиенти, които в по-голямата си част са от средите на армия, полиция и охранителния сектор. От 2011 година ние предлагаме голям избор от продукти и за всички запалени по бушкрафта, планинарството и туризма сред природата. Благодарение на високия професионализъм на екипа ни и безкомпромисното качество на предлаганите продукти за кратко време спечелихме доверието на клиентите си и станахме лидер в предлагането на висококачествени дрехи и тактическо оборудване на българския пазар. Фирмата ни е предпочитан партньор на водещи чуждестранни фирми за производство на екипировка за екстремни условия като: 5.11 Tactical, Arc’teryx, Böker, Haix, Hazard 4, Highlander, Nite-Ize, Smith Optics Elite Division,SureFire, Tatonka, Teva и Tru-Spec by Atlanco.

Екслузивни вносители сме на най-продаваната в България тактическа обувка на Adidas – GSG9.2. Представители сме на Arcteryx – засега само на милитъри линията им LEAF. Разполагаме с богата гама от саби, катани и всякакви специализирани ножове от Böker. Софтшелът „Summit Zero“, превърнал се за кратко време в бестселър на нашия пазар, е дело на фирмата Condor, които освен дрехи, произвеждат раници, тактически жилетки и всичко необходимо за тях. Полицаи, войници, пожарникари и планинари от цял свят носят обувки на лидера при обувките за професионалисти Haix.

Други интересни продукти, които можете да откриете при нас са: най-практичната фото раница „Photo Recon“ от Hazard 4, палатка, която можете да разпънете за 50 секунди от фирмата Highlander-Outdoor, раници на достъпи цени, камуфлажни панталони и друга екипировка от Mil-Tec by Sturm. Предлагаме стотици иновативни hardware и LED продукти от Nite Ize, фенерите на SureFire, които са с доживотна гаранция, а Smith Optics – Elite Division са най-висококачествените в световен мащаб, очила за тези, чиито успех и оцеляване зависи от ясна визуализация.

Surplus е друга марка, която можете да намерите в магазина. Тя е станала нарицателно за модни, удобни дрехи за младите хора. Фирмата знае как да вземе класическото и практичното и да го смеси с военния дизайн, подобрявайки визията по начин, по който продуктът да е стилен и годен за употреба в ежедневието и свободното време. Марката, с тасманийския тигър в логото си, е добре позната като марка на производителя на екипировка и оборудване за военните и полицията от много години насам – Таsmanian Tiger. А ако търсите висок клас дрехи, раници, палатки и всичко останало за къмпингуване, значи търсите Tatonka. За времето, за което е на пазара, Teva е успяла не само да се наложи като марка, но и да се превърне в символ на качество и издръжливост. Марката Tru-Spec by Atlanco е специализирана в производството на висококачествени тактически облекла за военни и правоохранителни органи с визия, амбиция и хъс.

Брандът Camouflage.bg е запазена марка на Ре-Верк БГ ООД, която е създадена през 2001 г. с основен предмет на дейност производство и търговия на текстилни изделия, транспорт и спедиция. Повече от 10 години фирмата е предпочитан партньор на силите на НАТО в задграничните им мисии при доставка на стоки от първа необходимост. Логично през 2007г. Ре-Верк БГ ООД създава Camouflage.bg, който е първият професионален военен магазин в България.

През 2011 се появява брандът Health line – „зелената” линия на фирмата. Продуктите, които представяме в Re-Werk Health line са Lauretana – най-ниско минерализираната вода в Европа, Fritz Kola – всички видове в асортимента са вегетариански и Amanprana – органични студенопресовани масла от природата, захар от кокосов цвят и растителни Омега мазнини от остров Окинава. През същата година фирмата прави значителни инвестиции в изграждането на собствена печатница за керамични и други изделия – rewerk.printdesign. Там се извършва печат върху изделия от порцелан, стъкло, емайл, текстил и метал, бродерия върху текстил и печат на книги с твърди корици. Използва се директен и трансферен печат, флекс и флок, сублимационен печат и трансферен ситопечат с водно базирани мастила.

Във всичко, което създаваме, влагаме и желанието си винаги да има утре!!!

www.camouflage.bg