Благодарност към ARMS-BG

Изказваме сърдечна Благодарност към ARMS-BG дългогодишни наши приятели и партньори за предоставените тактически очила ESS на Специализирания спасителен отряд, които ще се използват по предназначение.

Радваме се, че все още има хора, които са готови да помагат, да даряват и да съдействат. 

Благодарим Ви от сърце на целият екип от ARMS-BG.

За ARMS-BG

Eлектронен магазин за продукти в сферата на оръжията, ловна и тактическа екипировка и оборудване, фенери и други интересни продукти с доказано качество и произход.

Сайтът е на пазара от началото на 2010г., като от 2015г. е с нова визия и функционалности.

Ще откриете стоки подходящи както за професионалисти – пожарникари, полицаи, военни, охранители, така и за запалени планинари. При нас ще намерите най-богат избор на това, което търсите за Вашaта безопасност, оцеляване в природата, лов, развлечение и хоби.

Нашата цел е да работим професионално, да развиваме онлайн търговията в България, като предоставим конкурентни продукти с високо качество, добри цени и бързо обслужване. Опитваме се да бъдем максимално полезни за нашите клиети, като се стараем винаги да намерим и помогнем за правилния избор на продукт.

За тези години на пазара ARMS-BG.com отся и продължава да търси качеството, като се доказа и като предпочитан партньор и директен вносител на редица световно известни фирми производители.