Благодарение на PCLife, спасители разполагат с таблет за по-бърза и качествена работа при извънредни ситуации

Фирма „ПС – ЛАЙФ ООД“  е една от водещите фирми в България за внос и продажба на употребявана компютърна техника и ПОС оборудване .

Предлагаме продукти на световните лидери в IT сектора: Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Eizo, Wincor-Nixdorf, Samsung, LG, Toshiba, Sony, Nvidia, ATI, Nec, Elo, Symbol/Motorola, Datalogic, Zebra, Wincor-Nixdorf и др.

Разполагаме с разнообразна, специално подбрана, качествена стока, внос от западна Европа, която може да закупите директно от нашия сайт – или склад в гр.Пловдив.

Ние посвещаваме цялата си енергия, опит и професионализъм, за да доставим най-добрите решения и продукти на нашите клиенти.

Ние се стремим да се усъвършенстваме всеки ден. 

Какво предлагаме? 

• Употребявана компютърна техника и POS оборудване само на доказали се марки във времето със своята надеждност и иновация .
• Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички наши продукти и не само.

• Легален Софтуер – Windows 10 на конкурентна цена. Ние сме оторизиран партньор на Microsoft. 
• Консултации и цялостни технически решения.

Нашите продукти са за всеки, от най-взискателния професионалист до обикновения домашен потребител, като качеството винаги е на най-високо ниво и на достъна цена.

Принципите на които държим са: честност, почтеност и уважение на всички наши клиенти.

Клиентът – всички клиенти са равни и също толкова важни за нас. Ние се ангажираме да отговорим на всяко запитване в рамките на 24 часа, независимо дали клиентът е нов или стар, поръчката е за няколко или хиляди лева. Ние харесваме предизвикателствата, ние сме надеждни и креативни и можем да осигурим бързи и компетентни решения както за малките фирми, така и за големи компании или публични институции. 
Винаги доверен партньор – ние ще съветваме и насочваме нашите клиенти, и потенциални партньори към най-добрите технически решения. Ние няма да препоръчаме най-скъпите продукти, а тези, които смятаме, че са подходящи. Нашите експерти разрешават конкретни ситуации, като се фокусират върху най-важния аспект: вашия успех. 
Честност, почтеност и справедливост – ние не толерираме никакви практики, които не се основават на честност, почтеност и справедливост. Ние ясно заявяваме позицията си за почтеността в бизнеса пред нашите клиенти и очакваме те да споделят същото.

Разнообразие от хардуерни предложения.

В един свят, където хората и бизнеса са заобиколени от IT електронните устройства, и се нуждаят все повече от тях, но не са на ясно кои ключови модели са най-подходящи да отговарят на нуждите им, PCLife скъсява разстоянието между хардуерното устройство и вашите идеи.

Повече от 14 години ние сме щастливи да предлагаме вълнуващи, актуални възможности на хиляди потребители. Разнообразие от IT продукти на световни марки намират място в онлайн магазина pclife.bg, за да те зареждат с нужната доза вдъхновение. А ако ти е трудно да откриеш точното устройство, не се притеснявай, ние сме тук, за да ти дадем идеи и предложения за най-доброто и най-изгодното, от което се нуждаеш. Това е мисията ни като хардуерни специалисти! Искаме да сме съпричастни и да подпомогнем всяка твоя мечта, стремеж и израстване.

Вдъхнови се за живота, работи с размах.

Често техниката, с която избереш да развиваш бизнеса си, отразява личните ти стремежи и мечти. И ако те са наистина смели, може би ще приемеш предизвикателството, като използваш актуални, изгодни модели и преоткриеш своя собствен бизнес нюх. В нашия онлайн магазин, ще намериш компютри, лаптопи, монитори, баркод скенери, ПОС системи, тъч монитори, части, компоненти, аксесоари и др. на световни марки като Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Eizo, Samsung, LG, Toshiba, Sony, Nvidia, ATI, Nec, Elo, Symbol/Motorola, Datalogic, Zebra, и др. И един съвет от нас – подбери техника, която подчертава визията на твоето бъдеще и живота, който жадуваш!

Благодарим сърдечно за подкрепата на нашите нови Приятели и Партньори, които ни дариха таблет Lenovo 10 Business: 10.1 / Intel N4100/8 GB DDR4/123GB eMMC/Windows 10 Pro.

Препоръчваме на всеки PC Life, като изключителни професионалисти, високо ниво на компетентност, винаги можете да се консултирате с въпроси и да получите най-добрите съвети. www.pclife.bg