Апел към всички Българи

Здравейте скъпи Приятели, 

Вчера петък 13-ти отново станахме свидетели на една ужасна трагедия. Практиката ни продължава, да губим наши близки, роднини, колеги и приятели. Тази наша практика, така сме свикнали с нея, че едва ли ще стигнем до този момент да можем да я спрем.

Изказваме от името на Съюз на българските спасители съболезнования на всички близки на починалите, а на пострадалите пожелаваме бързо възстановяване!

Факт е, че е нужна промяна! Промяната идва от нас самите. Ние от СБС вече запознахме промяната, но без Вас скъпи Братя и Сестри няма да успеем. За нас е от изключително важно запазването живота и здравето на всеки един човек. 

Обръщаме се към Вас Българи с Апел! 

Бъдете част от промяната, като помогнете да създадем първата „Гражданска система за уведомяване при бедствия, катастрофи и извънредни ситуации“, която ще бъде свободно достъпна до всички и ще можем да намалим ужасяващите статистики на пострадали и ранени. Всеки един ще може да инсталира мобилното приложение на телефона си и да го използва свободно. Приложението е лесно за боравене и ще може да уведомявате всички регистрирани в него от 10 до 15 секунди, а те ще могат да се отзоват до 5 минути и да спасят нечий живот.

Начина, по който можете да ни подкрепите е да изпратите SMS с текст DMS SBS на телефон 17 777

или да дарите сума на дарителската ни банкова сметка:

Титуляр: Съюз на българските спасители

IBAN: BG79UNCR70001523096431 
BIC: UNCRBGSF 

Сумата непосилна за нас, която трябва да съберем е 15 000 лева, надяваме се с обща помощ, както се казва „Сговорна дружина, планина повдига“ нека бъдем тази сговорна дружина и да направим тази промяна. 

ЖИВЕЙ ЕДИН ЖИВОТ – СПАСИ ХИЛЯДИ