facebook twitter google youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Октомври 2018
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Игла може да спаси човек с инсулт

Отделете време да го прочетете.

Този метод за спасяване на човешки живот при инсулт е метод на китайски професор, който казва, че винаги в къщи трябва да съхраняваме игла или игла от спринцовка.

Когато човек има инсулт е необходима почивка и спешна първа помощ . Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на някого!

Бъдете спокойни. Независимо от това къде се намира пострадалия, не го местете, защото, ако преместите болния, капилярите ще се спукат и ще има кръвоизлив в мозъка ! Ако в дома си имате игла от спринцовка, това ще бъде най-добре, но ако нямате и игла за шиене ще свърши работа.

1. Задръжте иглата над огън няколко секунди, за да се стерилизира и след това използвайте за да направите малки прободни ранички на всички 10 пръсти.

2. Няма специфична акупунктура, просто трябва да бъде няколко милиметра от нокът.

3. Убодете се, че кръвта ще потече.

4. Ако кръв не започва да капе, затегнете и започнете да натискате, за да потече кръв.

5. Когато всички 10 пръста започнат да кървят, изчакайте няколко минути – ще видите, че жертвата ще се върна към живота!

6. Ако устата на жертвата е изкривена, масажирайте ушите му, докато те да станат червени – към тях ще дойде кръв.

7. Тогава убодете с иглата всяко ухо, за да паднат по две капки кръв от всяко ухо. Няколко минути по-късно устата му вече няма да е изкривена.

Изчакайте, докато пациентът дойде в нормално състояние, без никакви необичайни симптоми, а след това го изпратете в болницата.

Този метод на кръвопролития за спасяване на живота е от традиционната китайска медицина , а след практическото прилагане на този метод, може да се каже, че е 100% ефективен и с помощта на него хората преживяват инсулт.


Споделете, за да може този съвет да помогнете на някой да оцелее!  Никога не се знае, нечий живот може да зависи от вас.


Коментари