facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Януари 2023
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Информация за СБС

Съюзът на българските спасители е сдружение осъщестяващо общественополезна дейност, доброволна, неправителствена организация на физически лица, която се развива в съответствие с действащото българско законодателство и с международните правни норми приложими в страната. Сдружението е юридическо лице с нестопанска цел със седалище в град Сандански, учредeнo без да обвързване със срок или друго прекратително условие.


Щом четете тази страница, значи нещо Ви е довело до нас – може би същото неудържимо желание да промените мястото и начина си на живот. Всеки има знания и умения, които могат да бъдат полезни в нашата организация. Всеки може да помогне съобразно желанието, свободното време и възможностите си.

СБС има за цел да набира амбициозни доброволци, които изявяват желание да оказват долекарска помощ на пострадали хора, както и помощ на пострадали при бедствия, аварии, катастрофи, извънредни и кризисни ситуации. Но не само желание е нужно - набираме мотивирани хора безвъзмездно решили да съдействат на специализираните спасителни служби - полиция, пожарна, бърза помощ, военни, водни и планински спасители, да са водени от свободната воля и желание на личността, а не от стремежа за материални, финансови облаги или от външен (социален, икономически или политически) натиск. Основната ни цел е да създадем спокойствие, защита и сигурност на населението.

Всички членове са събрани от цяла България и са хора, доказали и продължаващи да доказват храбростта и силата в себе си. Мъжете и жените в съюза са хората, които ще отидат и на край света, за да спасят и защитят унизените, слабите и беззащитните. Героизмът и благородието поражда у нас удовлетворение и жажда за нови спасителни и защитни действия от наша страна с огромно желание. Всеки е достоен да бъде член на нашата организация.

Някои от Вас просто още не са открили смелостта, която носят в кръвта си от прадедите ни. Желанието ни е да обединим сили и да докажем на страната си, че все още има хора на честта и жертвоготовността "както от едното старо време". Ако има приятелство и разбирателство между нас, няма да ги има омразата, злобата, ненавистта.

Ние сме тук, за да можем всички да живеем спокойно в един по-добър свят.