facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Предстоящи събития
Август 2020
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31Olight 
www.olight.bg


Нашата мисия е да предоставим най-модерното спортно, тактическо и ловно обурудване и екипировка на българския потребител. Голямата част от предлаганите продукти и екипировка на практика са изпробвани лично от нас в планината, на риба или на лов. Стремим се да предлагаме само най-добрите решения на нашите клиенти. 


X - club
www.teambuilding-bg.com


От годините опит в провеждането на дейностите, които предлагаме не само в България, но и в чужбина, ние знаем че сигурността, екипировката и професионализмът са от голямо значение за Вас. Чрез постоянно обновяване, обучение и нови идеи ние се опитваме да поддържаме високо ниво във всичко, което правим, за да Ви осигурим едно успешно и приятно изживяване! 


Titan fitnes Sandanski 
Facebook страница


Благодарение на фитнес зала TITAN Сандански, членове и симпатизанти от СБС ще имат възможността да се подготвят физически.
Всеки член и симпатизант на СБС има следната отстъпка:
* всяко лице ще заплаща по 2 лв. на тренировка през седмицата;
* всяка неделя имат право да тренират напълно безплатно;
* за желаещите да си закупят карта за неограничен брой посещения в месеца е 30 лв.


Time Heroes
www.timeheroes.org


TimeHeroes е платформа за доброволчество и правене на добро. На повече добро.
Тук ще намериш идеи как да превърнеш времето и уменията си в суперпозитивна сила.
Защото си герой. Даже и да не го знаеш още.


Пловдив 112
www.plovdiv112.com


Доброволното формирование е създадено въз основа на постановление на Министерския съвет от 2012-та година с цел участие в предотвратяване и овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и отстраняване на последствията от тях. 


Sandanski news
www.sandanskinews.com  


Новинарският сайт на град Сандански. Тук можете да намерите информация за новини, спорт, бизнес, култура, здраве, хотели, ресторанти, механи, клубове.


Огнеборец
www.firefighter-bulgaria.org


Във всяко едно Звено „Пожарна безопасност и спасяване” към ОДМВР и СДВР  има създадени областни структури /областни съвети/, представлявани от председатели. Всяко дружество се ръководи от председател, секретар и касиер, избрани на събрание на съответните дружества.
През 2011 година  Националния синдикат на пожарникарите прераства и в синдикат на спасителите в Република България и придобива наименованието Национален синдикат на пожарникарите и спасителите „ОГНЕБОРЕЦ”.Тази промяна се прави с оглед обединяванено на структурите на пожарната и Гражданска защита в България и с цел защита на социалните права и статута на всички пожарникари и спасители в Република България!


Bulgarian Bodyguard Federation
www.bodyguard.bg


Федерация е учередена от спортни клубове на държавни и частни структури за сигурност, които развиват и участват в спортния приложен многобой за телохранители „Бодигард”.
Българска Бодигард Федерация е член на Международната Бодигард Федерация.
Освен развитието и участието в многобоя, Федерацията си поставя и цели, свързани с изграждане и прилагане на модел за подпомагане и развитие на тренировъчния, спортния и състезателен процес в държавните и частни структури за сигурност, спортни клубове, организации и други.


Lifeguard Shop
www.lifeguard-shop.eu


Фил Трейдинг ЕООД - Варна е млада фирма, наскоро създадена. Фирмата се занимава чрез своя електронен магазин с търговия на водно - спасително оборудване, спасителни средства за спасяване, униформи за водния спасител, необходими преносими аптечки за първа долекарска помощ, маски за персонални обдишвания, АМБУ и също така модна линия от дрехи с лога свързани с водното спасяване, морето и тн.
Членове на СБС ще имат възможност да пазаруват с отстъпка 7% на всички продукти, но поръчката ще става по служебен път.


Курсове по Водно спасяване
www.vsskursove.com


Може да намерите пълна информация за видовете курсове по водно спасяване, галерия и филми, какво представлява да си воден спасител, какви умение ще придобиете и какви отговорности ще имате.