facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Предстоящи събития
Ноември 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930Time Heroes
www.timeheroes.org


TimeHeroes е платформа за доброволчество и правене на добро. На повече добро.
Тук ще намериш идеи как да превърнеш времето и уменията си в суперпозитивна сила.
Защото си герой. Даже и да не го знаеш още.


Пловдив 112
www.plovdiv112.com


Доброволното формирование е създадено въз основа на постановление на Министерския съвет от 2012-та година с цел участие в предотвратяване и овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и отстраняване на последствията от тях. 


Sandanski news
www.sandanskinews.com  


Новинарският сайт на град Сандански. Тук можете да намерите информация за новини, спорт, бизнес, култура, здраве, хотели, ресторанти, механи, клубове.


Огнеборец
www.firefighter-bulgaria.org


Във всяко едно Звено „Пожарна безопасност и спасяване” към ОДМВР и СДВР  има създадени областни структури /областни съвети/, представлявани от председатели. Всяко дружество се ръководи от председател, секретар и касиер, избрани на събрание на съответните дружества.
През 2011 година  Националния синдикат на пожарникарите прераства и в синдикат на спасителите в Република България и придобива наименованието Национален синдикат на пожарникарите и спасителите „ОГНЕБОРЕЦ”.Тази промяна се прави с оглед обединяванено на структурите на пожарната и Гражданска защита в България и с цел защита на социалните права и статута на всички пожарникари и спасители в Република България!


Bulgarian Bodyguard Federation
www.bodyguard.bg


Федерация е учередена от спортни клубове на държавни и частни структури за сигурност, които развиват и участват в спортния приложен многобой за телохранители „Бодигард”.
Българска Бодигард Федерация е член на Международната Бодигард Федерация.
Освен развитието и участието в многобоя, Федерацията си поставя и цели, свързани с изграждане и прилагане на модел за подпомагане и развитие на тренировъчния, спортния и състезателен процес в държавните и частни структури за сигурност, спортни клубове, организации и други.


Lifeguard Shop
www.lifeguard-shop.eu


Фил Трейдинг ЕООД - Варна е млада фирма, наскоро създадена. Фирмата се занимава чрез своя електронен магазин с търговия на водно - спасително оборудване, спасителни средства за спасяване, униформи за водния спасител, необходими преносими аптечки за първа долекарска помощ, маски за персонални обдишвания, АМБУ и също така модна линия от дрехи с лога свързани с водното спасяване, морето и тн.
Членове на СБС ще имат възможност да пазаруват с отстъпка 7% на всички продукти, но поръчката ще става по служебен път.


Курсове по Водно спасяване
www.vsskursove.com


Може да намерите пълна информация за видовете курсове по водно спасяване, галерия и филми, какво представлява да си воден спасител, какви умение ще придобиете и какви отговорности ще имате.


Град Сандански
www.sandanskibg.com


Санда?нски е град в Югозападна България. Траките основали селището с името Медиус, по-късно римското селище на мястото на днешния град се е наричало Дезудава, а през Средновековието българите го нарекли Свети Врач. В района на Сандански се смята, че е роден и живял Спартак от тракийското племе меди. Паметникът на Спартак е един от символите на града. Сандански се намира в Област Благоевград и е административен център на Община Сандански, където попада и град Мелник.


БЧК
www.redcross.bg


Червеният кръст е международно хуманитарно движение, създадено за защита на човешкия живот и здраве, за осигуряване на уважение към човешкото достойнство и за предотвратяване и облекчаване на страданията на хората, без разлика на националност, раса, пол,религия, класа или политически възгледи. То обединява няколко международни и множество национални организации с приблизително 97 милиона членове и доброволни сътрудници.


Biceps BG
www.biceps.bg


Тук ще намерите информация за свободните двубои - правилници, екипировка, тренировки, състезатели и школи.
Членовете на Съюз на Българските Спасители имат право да закупуват продукти от Biceps BG на отстъпка до 20%