facebook twitter google youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Февруари 2018
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728Sandanski news
www.sandanskinews.com  


Новинарският сайт на град Сандански. Тук можете да намерите информация за новини, спорт, бизнес, култура, здраве, хотели, ресторанти, механи, клубове.


Огнеборец
www.firefighter-bulgaria.org


Във всяко едно Звено „Пожарна безопасност и спасяване” към ОДМВР и СДВР  има създадени областни структури /областни съвети/, представлявани от председатели. Всяко дружество се ръководи от председател, секретар и касиер, избрани на събрание на съответните дружества.
През 2011 година  Националния синдикат на пожарникарите прераства и в синдикат на спасителите в Република България и придобива наименованието Национален синдикат на пожарникарите и спасителите „ОГНЕБОРЕЦ”.Тази промяна се прави с оглед обединяванено на структурите на пожарната и Гражданска защита в България и с цел защита на социалните права и статута на всички пожарникари и спасители в Република България!


Bulgarian Bodyguard Federation
www.bodyguard.bg


Федерация е учередена от спортни клубове на държавни и частни структури за сигурност, които развиват и участват в спортния приложен многобой за телохранители „Бодигард”.
Българска Бодигард Федерация е член на Международната Бодигард Федерация.
Освен развитието и участието в многобоя, Федерацията си поставя и цели, свързани с изграждане и прилагане на модел за подпомагане и развитие на тренировъчния, спортния и състезателен процес в държавните и частни структури за сигурност, спортни клубове, организации и други.


Lifeguard Shop
www.lifeguard-shop.eu


Фил Трейдинг ЕООД - Варна е млада фирма, наскоро създадена. Фирмата се занимава чрез своя електронен магазин с търговия на водно - спасително оборудване, спасителни средства за спасяване, униформи за водния спасител, необходими преносими аптечки за първа долекарска помощ, маски за персонални обдишвания, АМБУ и също така модна линия от дрехи с лога свързани с водното спасяване, морето и тн.
Членове на СБС ще имат възможност да пазаруват с отстъпка 7% на всички продукти, но поръчката ще става по служебен път.


Курсове по Водно спасяване
www.vsskursove.com


Може да намерите пълна информация за видовете курсове по водно спасяване, галерия и филми, какво представлява да си воден спасител, какви умение ще придобиете и какви отговорности ще имате.


Град Сандански
www.sandanskibg.com


Санда?нски е град в Югозападна България. Траките основали селището с името Медиус, по-късно римското селище на мястото на днешния град се е наричало Дезудава, а през Средновековието българите го нарекли Свети Врач. В района на Сандански се смята, че е роден и живял Спартак от тракийското племе меди. Паметникът на Спартак е един от символите на града. Сандански се намира в Област Благоевград и е административен център на Община Сандански, където попада и град Мелник.


БЧК
www.redcross.bg


Червеният кръст е международно хуманитарно движение, създадено за защита на човешкия живот и здраве, за осигуряване на уважение към човешкото достойнство и за предотвратяване и облекчаване на страданията на хората, без разлика на националност, раса, пол,религия, класа или политически възгледи. То обединява няколко международни и множество национални организации с приблизително 97 милиона членове и доброволни сътрудници.


Biceps BG
www.biceps.bg


Тук ще намерите информация за свободните двубои - правилници, екипировка, тренировки, състезатели и школи.
Членовете на Съюз на Българските Спасители имат право да закупуват продукти от Biceps BG на отстъпка до 20%