facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Септември 2019
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30Транс5
www.trans5.bg


Членове от Сдружение СБС ще закупуват билети от касите на Транс-5 с отстъпка.
Отстъпката е до 20% на всеки билет за страната.
Всеки член при закупуването на билет от касата или шофьора на Транс-5 за да използва отстъпката трябва да се легитимира с членската си карта и значка.


 


Мускули Стаменов
www.muskuli.stamenov.net


Фитнес програми
Фитнес Аксесоари
Фитнес съвети
Фитнес статии


360 градуса
www.360mag.bg


360° се разпространява в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината в спортните магазини и центрове за практикуване на спорт, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.


Национален антикриминален антитерористичен форум
www.naaf.from-bulgaria.eu


 


Стената 
www.stenata.com


Членовете и симпатизантите ще имат правото да използват отстъпка при пазаруване в магазин "Стената".
Членове от Сдружение СБС ще пазаруват от магазин Стената на 10% отстъпка на артикул.
Отстъпки на дистрибутори 5% и 15% на стоки от фирмата Deuter.
Всеки член при пазаруване от Стената, за да използва отстъпката трябва да се легитимира с членската карта и реверната си значка.
Всеки член, който ще пазарува чрез онлайн (уеб сайт) трябва да посочи служебния емайл адрес за обратна връзка, който завършва на …@spasitelbg.com, а в съобщението да запише специалния си номер от членската карта.


Arms-bg
www.arms-bg.com


Всеки член на Сдружението има право да използва отстъпка при закупуване на продукти.
Условията за трайно партньорство, които трябва да спазвате са:
* при закупуване на продукт от магазините на Arms-bg, трябва да се легетимирате пред техен служител с членската си карта и значка.
* при поръчка от уеб сайт на arms-bg.com, за да използвате отстъпката трябва да поръчате чрез служебния си имейл адрес, който завършва на .....@spasitelbg.com!
При закупуването в зависимост от продукта Вие ще получите отстъпка от 5% до 10%.


Olight 
www.olight.bg


Нашата мисия е да предоставим най-модерното спортно, тактическо и ловно обурудване и екипировка на българския потребител. Голямата част от предлаганите продукти и екипировка на практика са изпробвани лично от нас в планината, на риба или на лов. Стремим се да предлагаме само най-добрите решения на нашите клиенти. 


Security BG
www.security.bg


Security.bg е новият и най-голям портал за сигурност и охрана на България. Той предоставя информация за случващото се в сектора у нас и по света, следи тенденциите в охранителните услуги,споделя добри практики, насочва вниманието към проблемите на бизнеса и предлага начини за тяхното решаване. И не на последно място – целта на Security.bg е да се превърне в онлайн пространство за среща на интересуващите се и работещите в тази сфера – фирмите и заетите в бранша професионалисти.


X - club
www.teambuilding-bg.com


От годините опит в провеждането на дейностите, които предлагаме не само в България, но и в чужбина, ние знаем че сигурността, екипировката и професионализмът са от голямо значение за Вас. Чрез постоянно обновяване, обучение и нови идеи ние се опитваме да поддържаме високо ниво във всичко, което правим, за да Ви осигурим едно успешно и приятно изживяване! 


Titan fitnes Sandanski 
Facebook страница


Благодарение на фитнес зала TITAN Сандански, членове и симпатизанти от СБС ще имат възможността да се подготвят физически.
Всеки член и симпатизант на СБС има следната отстъпка:
* всяко лице ще заплаща по 2 лв. на тренировка през седмицата;
* всяка неделя имат право да тренират напълно безплатно;
* за желаещите да си закупят карта за неограничен брой посещения в месеца е 30 лв.