facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Ноември 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930Транс5
www.trans5.bg


Членове от Сдружение СБС ще закупуват билети от касите на Транс-5 с отстъпка.
Отстъпката е до 20% на всеки билет за страната.
Всеки член при закупуването на билет от касата или шофьора на Транс-5 за да използва отстъпката трябва да се легитимира с членската си карта и значка.


 


Мускули Стаменов
www.muskuli.stamenov.net


Фитнес програми
Фитнес Аксесоари
Фитнес съвети
Фитнес статии


360 градуса
www.360mag.bg


360° се разпространява в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината в спортните магазини и центрове за практикуване на спорт, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.


Национален антикриминален антитерористичен форум
www.naaf.from-bulgaria.eu


 


Стената 
www.stenata.com


Членовете и симпатизантите ще имат правото да използват отстъпка при пазаруване в магазин "Стената".
Членове от Сдружение СБС ще пазаруват от магазин Стената на 10% отстъпка на артикул.
Отстъпки на дистрибутори 5% и 15% на стоки от фирмата Deuter.
Всеки член при пазаруване от Стената, за да използва отстъпката трябва да се легитимира с членската карта и реверната си значка.
Всеки член, който ще пазарува чрез онлайн (уеб сайт) трябва да посочи служебния емайл адрес за обратна връзка, който завършва на …@spasitelbg.com, а в съобщението да запише специалния си номер от членската карта.


Arms-bg
www.arms-bg.com


Всеки член на Сдружението има право да използва отстъпка при закупуване на продукти.
Условията за трайно партньорство, които трябва да спазвате са:
* при закупуване на продукт от магазините на Arms-bg, трябва да се легетимирате пред техен служител с членската си карта и значка.
* при поръчка от уеб сайт на arms-bg.com, за да използвате отстъпката трябва да поръчате чрез служебния си имейл адрес, който завършва на .....@spasitelbg.com!
При закупуването в зависимост от продукта Вие ще получите отстъпка от 5% до 10%.


Olight 
www.olight.bg


Нашата мисия е да предоставим най-модерното спортно, тактическо и ловно обурудване и екипировка на българския потребител. Голямата част от предлаганите продукти и екипировка на практика са изпробвани лично от нас в планината, на риба или на лов. Стремим се да предлагаме само най-добрите решения на нашите клиенти. 


Security BG
www.security.bg


Security.bg е новият и най-голям портал за сигурност и охрана на България. Той предоставя информация за случващото се в сектора у нас и по света, следи тенденциите в охранителните услуги,споделя добри практики, насочва вниманието към проблемите на бизнеса и предлага начини за тяхното решаване. И не на последно място – целта на Security.bg е да се превърне в онлайн пространство за среща на интересуващите се и работещите в тази сфера – фирмите и заетите в бранша професионалисти.


X - club
www.teambuilding-bg.com


От годините опит в провеждането на дейностите, които предлагаме не само в България, но и в чужбина, ние знаем че сигурността, екипировката и професионализмът са от голямо значение за Вас. Чрез постоянно обновяване, обучение и нови идеи ние се опитваме да поддържаме високо ниво във всичко, което правим, за да Ви осигурим едно успешно и приятно изживяване! 


Titan fitnes Sandanski 
Facebook страница


Благодарение на фитнес зала TITAN Сандански, членове и симпатизанти от СБС ще имат възможността да се подготвят физически.
Всеки член и симпатизант на СБС има следната отстъпка:
* всяко лице ще заплаща по 2 лв. на тренировка през седмицата;
* всяка неделя имат право да тренират напълно безплатно;
* за желаещите да си закупят карта за неограничен брой посещения в месеца е 30 лв.