facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Предстоящи събития
Юни 2020
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930Медилинк
www.medilinkbg.com


Фирмата е основана през 2000 г. в град Варна с предмет на дейност директен внос и търговия на територията на България с медицинска апаратура, консумативи, ортези и помощни технически средства.
Към настоящия момент фирма Медилинк разполага с офиси в градовете Варна и Хасково, както и с търговски представители в София и Бургас, и склад от 680 кв.м.

От момента на основаването си до днес фирма Медилинк изгражда мрежа от постоянни клиенти в цялата страна. Разполага с квалифициран персонал от 34 служители с висше медицинско техническо и икономическо образование.

Защо ни предпочитат:

- Точност и коректност при доставката.
- Комплексност и широка гама от предлагани продукти.
- Складови наличности – възможност за бързина на доставките.
- Индивидуален подход и ангажираност към конкретния проект на всеки клиент.

- Конкурентни цени, гъвкави схеми на разплащане.


Купи ски
www.kupiski.com


За да зарадваме всички любители на снежните спортове нашият екип се старае да Ви предложи качествена зимна екипировка - ски втора употреба, сноуборд и обувки, на ниски и достъпни цени. Освен това чрез стратегията на нашия сайт бихме искали да Ви улесним при избора и да Ви доставим зимната екипировка безплатно, до офис на куриера, или с минимално доплащане - до дома ви.

Дори и тогава ще имате право да се откажете от нея, в случай, че тя не отговаря на вашите очаквания. Ако избере даден артикул и желаете повече информация за него (разглеждане по камера на skype или друга такава), моля,пишете ни като попълните името и параметритрите или използвайте формата "ЗАДАЙ ВЪПРОС" на дадения артикул.  С нас Вие спестявате време и пари за търсене на ски, ски обувки, сноуборд и сноуборд обувки - втора употреба.


БАРС ЕООД
www.barsbg.com


Основните пордукти на БАРС ЕООД са дрехите за активен спорт и точно това ни прави много внимателни в избора на материите, с които работим. Използването на нови тъкани се оценява от клиентите ни, които се нуждаят от симбиозата между функционалност и свежа визия. Всички използвани от нас материали (конци, ципове, ластици) са от доказали се с качеството си водещи европейски и световни производители, а материите са плод на високите технологии в текстила. Тъканите за термооблеклата са разтегливи в двете посоки,леко мъхести от към страната на тялото и са изключително комфортни за носене, антибактериални, покриващи широки температурни амплитуди.


Лепенка
www.lepenka.bg


ЛЕПЕНКА - Твоят магазин за тениски, стенни декорации и печат.
Дизайн, предпечат и изработка на рекламни тениски, еко торби, чаши, декоративни пана, метални постери от композитен алуминий, декоративни пана, широкоформатен печат на постери върху фотохартия, PVC фолио, печат на банери, брандиране на автомобили и витрини на магазини и др.

За членовете на СБС, lepenka.bg прави ексклузивна отстъпка от своите цени в размер на 20%

За да се възползват от отстъпката членовете на СБС, е нужно да се посочи специалния номер от членската си карта или да се легитимират лично с членска карта и значка.


iRun Радост в движение
www.irun.bg


iRun.bg е платформа за спортни мероприятия от нов тип. Нашата цел и амбиция е да популяризираме бягането, както и други спортове, и да привлечем нови съмишленици, хора, които искат да спортуват и да живеят по-здравословно. Ние организираме бягания по различни трасета и дистанции, и помагаме на наши партньори и спортни клубове да популяризират дейността си. За нашата дейност сме разработили уникална техническа система за отчитане на резултатите, както и настоящия информационен уеб портал.

iRun.bg е идеен проект на Bioland BG, стартирал през 2014-та година, но идеята датира доста по-отдавна. Организаторите наiRun.bg имат амбицията да подпомогнат глобалната тенденция на развитие на спорта и здравословния начин на живот, като развиват спортна дейност в България и най-вече във Варненски регион.


Diving club Delphin
www.svkd.bvpa.bg


Сдружение “ Водолазен клуб Делфин “ е неправителствена организация, създадена да популяризира, промотира и насърчава водолазното дело като природосъобразен, здравословен, удобен и приятен начин за прекарване на свободното време във водните площи, и да демонстрира как водолазите могат успешно да участват в събития от социален характер.


Българска военнополицейска асоциация 
www.bvpa.bg


Сдружение „Българска военнополицейска асоциация” е неправителствена и доброволна организация на симпатизанти, бивши и настоящи служители на Служба „Военна полиция“, обединяваща физически и юридически лица на основата на професионалния интерес на членовете и за укрепване и подпомагане на отбранителните способности на Република България и военнопатриотичното възпитание и подготовка на населението и младежта.

 


Прогрес и Знание
www.progressiznanie.com


Центъра за професионално обучение „Прогрес и Знание” е лицензиран към НАПОО с Лицензия № 2012121008 Издадена за извършване на професионални обучения.

Центъра за професионално обучение "ПРОГРЕС И ЗНАНИЕ" е лицензиран за провеждане на обучение по специалносите: парамедик, болногледач, здравен асистент и др. 


CAMOUFLAGEBG
www.camouflage.bg


Членове на Сдружение Съюз на Българските Спасители ще закупуват продукти от магазина CAMOUFLAGEBG на отстъпки от 10 до 15% като при пазаруването на място трябва да се легитимират с членска карта и значка, а ако поръчката на продукт/и бъде онлайн то, като емайл адрес посочвате служебния, който завършва на ...@spasitelbg.com плюс име и фамилия и специалния номер от членската си карта.


VICTORINOX
www.wenger.bg


Всеки член от Сдружение "Съюз на Българските Спасители" може да закупи продукти на 20% отстъпка от световно известната марка VICTORINOX