facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Предстоящи събития
Юни 2020
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930Любознайко 93
www.luboznaiko.bg


Нашият лагер и програма са съобразени с това, което вие обичате да правите най-много и най-добре, а именно – да се забавлявате. Съчетаваме всички полезни знания и умения с приятни емоции и игри.

Ще изживеем заедно незабравими моменти  с походите сред природата на чист въздух, ще играем разнообразни игри и ще спортуваме. Предвидили сме занимания по дърводелство, рисуване и моделиране, засаждане на цветя и растения, които ще обогатят знанията и уменията ви.

А палатковият лагер и лагерният огън ще ви пленят и пренесат в друго време и ще направят изживяването още по-интересно. Помислили сме за лятно кино и дискотека и още много други преживявания за вас, деца!

Очакват ви само хубави емоции и щастливи моменти с Летен лагер Любознайко. 


SPAIO DESIGN


Партньор и голям приятел Spaio Design предлага за членовете от СБС, които притежават автомобили 30% отстъпка за затъмняване на стъкла, фарове, стопове, облепяне на детайли с карбон и фолио. Работи с марки: Llumar и Paolo.

Facebook страница

За да използвата отстъпката трябва да заявите на емайл адрес info@spasitelbg.com или на тел. 0896504010 


Евромастер импорт експорт ООД
www.euromasterbg.com


Мисията на „Евромастер Импорт Експорт” ООД още от нейното създаване е да произвежда, доставя, развива и обогатява гамата от предлагани ръчни и електро- и пневматични инструменти, като ефективно задоволява потребителското търсене, спазва европейските стандарти за качество и осигурява конкурентни цени.

Корпоративният успех и устойчивост на компанията се базира на приемственост в начина на действие, дългосрочна стратегия, адаптивност и гъвкавост. „Евромастер Импорт Експорт” ООД е твърдо ориентирана към изискванията на нейните клиенти, защото успехът на бизнеса зависи от тяхната удовлетвореност.

Лоялността и добрите междуличностни отношения са основен компонент на успеха и устойчивостта на бизнеса на „Евромастер Импорт Експорт” ООД.


Прайм Дистрибюшън ЕООД
www.computer-store.bg


Прайм Дистрибюшън ЕООД е създадена през 2010 година, с основен предмет на дейност търговия и доставка на компютърна и офис техника, канцеларски материали, офис консумативи, мебели и др. Computer-Store.bg e регистрирана търговска марка на Прайм Дистрибюшън ЕООД. Под тази марка фирмата дистрибутира компютърна техника, периферия и консумативи. Друга наша търговска марка е Prime Office. Prime Office е специализирана в търговията с канцеларски материали, офис консумативи и обзавеждане. За подробности и повече информация относно Prime Office, моля посетете prime-dst.com
Основната дейност на фирмата е насочена към бизнес потребителите (B2B). Част от марките, които дистрибутираме са  Dell, Hewlett Packard, Apple, Xerox, Brother, Lexmark, Samsung, Panasonic, Epson,  Sony, Canon, LG, Apacer, Microsoft, Logitech, Creative, D-link, Benq, Asus, Acer, Cisco и много др.


Селвит Словакия ООД
www.selvitbg.eu


Компания Селвит България ООД е създадена през 1995 година, като от 1997 година компанията е управлявана от директора Йозеф Селеш. 
Компанията ръководят Йозеф Селеш и Янка Селешова, които и до ден днешен са ръководители и управители на компанията.
През 2012 година е създадено дружество и в България Селвит България ООД със седалище град Русе.
Ние се занимаваме с продажба и сервиз на медицинска апаратура, звукова и светлинна сигнализация, предупредителни светлини, аксесоари за всички автосервизи за клиенти от всички сфери.
Разработване на методологии при масови бедствия и аварии.
Целта на компанията не е само свързана с продажба на медицинска апаратура, звукова и светлинна сигнализация, компанията също отделя голямо внимание на своите клиенти, като се придържа към техните изисквания и желания.
Компанията е създадена съвместно с нашите клиенти, което означава, че не само търсим нови възможности, но и даваме съвети по-време и след гаранционен срок.


Ай Би Ес
www.ibs.bg


Като социално отговорна компания, Ай Би Ес се ангажира с подкрепата и реализирането на множество инициативи и проекти насочени към развитие на обществото, отговорността към служителите и опазването на околната среда.

Ние считаме, че социалната отговорност на компанията не се изразява в епизодични социални кампании. От значение е всеки детайл - правилата в офиса, корпоративните подаръци, продуктите и услугите, които предлагаме, ангажираността на служителите, благотворителността, дори и тиймбилдинг мероприятията.

Декларирайки социалната си ангажираност, считаме, че компаниите трябва да предлагат и адекватни продукти и услуги. Ай Би Ес България предлага само висококачествени продукти от доказани  производители. Lenovo и IBM са лидери в инициативите за опазване на околната среда, производството на енерго-ефективни продукти и инициативите в областта на корпоративната социална отговорност.


Kosrang
www.kosrang-bg.com


Дружество "KosRang" е създадено и работи активно от 2005 год. като наши основни съветници са служители на МВР и БА участвували в мироопазващи операции и изпитали на собствен гръб нуждата от надеждна и същевременно комфортна екипировка. Продуктите, които произвеждаме се изработват изключително и само от текстил, като използваме допълнителни материали за здравина и твърдост. Дружеството изработва както екипировка за ежедневни дежурства, така и екипировка за тактическа работа и състезателна дейност. Нашите клиенти се ползват с шест месечна гаранция за всеки един от изложените по-долу продукти, като фирмата заменя изделието или отстранява повредата.Стремежът ни е екипировката ни да създава комфорт и да бъде функционална при употреба.


ШантавоЕ
www.shantavo.bg


Tyк нямa дa Bи кaжeм, чe нaшият пpoдyкт e нaй-дoбъp или чe щe пpoмeни живoтa Bи зaвинaги, нo oпpeдeлeнo щe paзнooбpaзи Baшeтo eжeднeвиe, щe дoбaви пoлoжитeлнa eмoция и нoви пpeживявaния.

Знaeм, чe вceки oт Bac e тъpcил нeвeднъж шaнтaви cтoки и идeи зa пoдapъци.

Haшaтa идeя e дa ви пoкaжeм нecтaндapтнo зaбaвни cтoки, c кoитo дa Bи въpнeм в дeтcтвoтo, кoгaтo тe ca били нeдocтъпни или вce oщe нe ca били измиcлeни.

He ce чyдeтe пoвeчe кaкъв пoдapък дa измиcлитe зa мъж, жeнa или дeтe. Имaмe чyдecни пpeдлoжeния зa вceки пpaзник, кaтo Koлeдa, Beликдeн, Cв. Baлeнтин и вcички дpyги пpaзнични дни и cъбития, зa кoитo ce ceтитe.


Медап
www.medap.bg


Електронният магазин на Медап Консулт е създаден да Ви улесни при избора и закупуването на медицинска апаратура, медицински консумативи и медицински аксесоари.
В допълнение към магазина Вие получавате ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ преди, по време на и след покупката.
Нашите клиенти вече знаят, че могат да разчитат на нас поради следните причини:
Бърза доставка – продукти на склад, готови да достигнат до Вас веднага след поръчката.
Добър продукт на добра цена – всички продукти са добре подбрани и проверени от нашите експерти и консултанти, за да Ви предложим най-доброто съотношение цена-качество, с минимум 1 година гаранция на всички продукти.
Иновативни продукти – най-новите и актуални предложения.
Внимание към клиента – ние следим всяка стъпка при избора Ви на апаратура и Ви помагаме да изберете най-подходящия за Вас продукт.
Гъвкавост – от единични бройки до комплексно обзавеждане на Здравни заведения.
Високо ниво на обслужване – всички наши продукти са придружени с CE сертификат, подробно ръководство на Български език и пълна документация.
Лесна поръчка – просто изберете нужните Ви продукти и поръчайте!


Сервина
www.servina.net


Електронният магазин Сервина предлага богат асортимент от стоки за строителството и дома като В и К части, санитарен фаянс и теракота, гранитогрес, фитинги, крепежни елементи, богато разнообразие от латекси и лакове, тониране на бои, лайсни, осветителни тела и електроматериали, инструменти и машини. 
Ние сме дистрибутори и представители както на български, така и на чуждестранни производители.Официален представител на ARTI TEC di Cavallini M. & C.S.n. - Италия за България - ножици за ашладисване, машини за заточване на вериги.Официален представител на Ausonia Nanutti Beltrame SpA - Италия - качествени ръчни инструменти, професионални ножици за градината!