facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Ноември 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930DevStyleR
www.devstyler.io


DevStyleR е българска медия, ориентирана към разработчици на софтуер и специалисти, която обхваща широк спектър от теми като новини за индустрията, фирмени амбиции и постижения, спорт, здраве, начин на живот и др.


Студио 1 + 1
www.studio1plus1.com


Аудио и видео продукция, пост-продукция, адаптация, дублаж, субтитриране. 2D и 3D анимация. Снимачна и осветителна техника под наем.


Новинарски сайт vox64
www.vox64.com


Екипът на Vox64.com e изграден от млади и амбициозни журналисти, водени от идеята за новата, независима журналистика в онлайн пространството. Основни движещи сили при отразяване на новини и репортажи са добрите практики и етични стандарти в журналистическата професия.


Любознайко 93
www.luboznaiko.bg


Нашият лагер и програма са съобразени с това, което вие обичате да правите най-много и най-добре, а именно – да се забавлявате. Съчетаваме всички полезни знания и умения с приятни емоции и игри.

Ще изживеем заедно незабравими моменти  с походите сред природата на чист въздух, ще играем разнообразни игри и ще спортуваме. Предвидили сме занимания по дърводелство, рисуване и моделиране, засаждане на цветя и растения, които ще обогатят знанията и уменията ви.

А палатковият лагер и лагерният огън ще ви пленят и пренесат в друго време и ще направят изживяването още по-интересно. Помислили сме за лятно кино и дискотека и още много други преживявания за вас, деца!

Очакват ви само хубави емоции и щастливи моменти с Летен лагер Любознайко. 


SPAIO DESIGN


Партньор и голям приятел Spaio Design предлага за членовете от СБС, които притежават автомобили 30% отстъпка за затъмняване на стъкла, фарове, стопове, облепяне на детайли с карбон и фолио. Работи с марки: Llumar и Paolo.

Facebook страница

За да използвата отстъпката трябва да заявите на емайл адрес info@spasitelbg.com или на тел. 0896504010 


Евромастер импорт експорт ООД
www.euromasterbg.com


Мисията на „Евромастер Импорт Експорт” ООД още от нейното създаване е да произвежда, доставя, развива и обогатява гамата от предлагани ръчни и електро- и пневматични инструменти, като ефективно задоволява потребителското търсене, спазва европейските стандарти за качество и осигурява конкурентни цени.

Корпоративният успех и устойчивост на компанията се базира на приемственост в начина на действие, дългосрочна стратегия, адаптивност и гъвкавост. „Евромастер Импорт Експорт” ООД е твърдо ориентирана към изискванията на нейните клиенти, защото успехът на бизнеса зависи от тяхната удовлетвореност.

Лоялността и добрите междуличностни отношения са основен компонент на успеха и устойчивостта на бизнеса на „Евромастер Импорт Експорт” ООД.


Прайм Дистрибюшън ЕООД
www.computer-store.bg


Прайм Дистрибюшън ЕООД е създадена през 2010 година, с основен предмет на дейност търговия и доставка на компютърна и офис техника, канцеларски материали, офис консумативи, мебели и др. Computer-Store.bg e регистрирана търговска марка на Прайм Дистрибюшън ЕООД. Под тази марка фирмата дистрибутира компютърна техника, периферия и консумативи. Друга наша търговска марка е Prime Office. Prime Office е специализирана в търговията с канцеларски материали, офис консумативи и обзавеждане. За подробности и повече информация относно Prime Office, моля посетете prime-dst.com
Основната дейност на фирмата е насочена към бизнес потребителите (B2B). Част от марките, които дистрибутираме са  Dell, Hewlett Packard, Apple, Xerox, Brother, Lexmark, Samsung, Panasonic, Epson,  Sony, Canon, LG, Apacer, Microsoft, Logitech, Creative, D-link, Benq, Asus, Acer, Cisco и много др.


Селвит Словакия ООД
www.selvitbg.eu


Компания Селвит България ООД е създадена през 1995 година, като от 1997 година компанията е управлявана от директора Йозеф Селеш. 
Компанията ръководят Йозеф Селеш и Янка Селешова, които и до ден днешен са ръководители и управители на компанията.
През 2012 година е създадено дружество и в България Селвит България ООД със седалище град Русе.
Ние се занимаваме с продажба и сервиз на медицинска апаратура, звукова и светлинна сигнализация, предупредителни светлини, аксесоари за всички автосервизи за клиенти от всички сфери.
Разработване на методологии при масови бедствия и аварии.
Целта на компанията не е само свързана с продажба на медицинска апаратура, звукова и светлинна сигнализация, компанията също отделя голямо внимание на своите клиенти, като се придържа към техните изисквания и желания.
Компанията е създадена съвместно с нашите клиенти, което означава, че не само търсим нови възможности, но и даваме съвети по-време и след гаранционен срок.


Ай Би Ес
www.ibs.bg


Като социално отговорна компания, Ай Би Ес се ангажира с подкрепата и реализирането на множество инициативи и проекти насочени към развитие на обществото, отговорността към служителите и опазването на околната среда.

Ние считаме, че социалната отговорност на компанията не се изразява в епизодични социални кампании. От значение е всеки детайл - правилата в офиса, корпоративните подаръци, продуктите и услугите, които предлагаме, ангажираността на служителите, благотворителността, дори и тиймбилдинг мероприятията.

Декларирайки социалната си ангажираност, считаме, че компаниите трябва да предлагат и адекватни продукти и услуги. Ай Би Ес България предлага само висококачествени продукти от доказани  производители. Lenovo и IBM са лидери в инициативите за опазване на околната среда, производството на енерго-ефективни продукти и инициативите в областта на корпоративната социална отговорност.


Kosrang
www.kosrang-bg.com


Дружество "KosRang" е създадено и работи активно от 2005 год. като наши основни съветници са служители на МВР и БА участвували в мироопазващи операции и изпитали на собствен гръб нуждата от надеждна и същевременно комфортна екипировка. Продуктите, които произвеждаме се изработват изключително и само от текстил, като използваме допълнителни материали за здравина и твърдост. Дружеството изработва както екипировка за ежедневни дежурства, така и екипировка за тактическа работа и състезателна дейност. Нашите клиенти се ползват с шест месечна гаранция за всеки един от изложените по-долу продукти, като фирмата заменя изделието или отстранява повредата.Стремежът ни е екипировката ни да създава комфорт и да бъде функционална при употреба.