facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Януари 2020
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031АутоТим 
www.autotim.bg


Фирма АутоТим предлага части за почти всички автомобили. Разполага с над 100 000 авточасти налични на склад. Всеки член на СБС може да се възползва от отстъпка като се легитимира с членската си карта. 


АйЕсДи България  
www.isd-bg.com


Фирма “АйЕсДи – БГ” ЕООД е със седалище в гр. София, ул. Деян Белишки №54. Основната й дейност е в областта на търговията със специална продукция, за което е лицензирана съгласно изискванията на българското законодателство. “АйЕсДи БГ” ЕООД представя за страната водещи световни производители, от сферата на специалната продукция


Тактика БГ  
www.tactica.bg


Фирма ТАКТИКА.БГ ЕООД (TACTICA.BG LTD) е основана от бивши служители на Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи.
Работим паралелно в две направления.
Търговия със средства за оцеляване, спортни стоки и тактически стоки предназначени за служители на силовите министерства и лица практикуващи спортове свързани с използването на огнестрелно оръжие.
Консултантска дейност и провеждането на семинари свързани със най - новите тенденции в сферата на охранителната дейност .
Екипът на TACTICA.BG
 е с дългогодишен опит в частната охранителна и консултантска дейност както в България така и зад граница. Усвоили сме и използваме най-новите методи при провеждането на обучения по персонална охрана. Инструктори ни са действащи охранители преминали обучение и защитили квалификациите си при едни от най-авторитетните организации за подготовка на кадри за частни охранителни фирми в светa. Използваме практики в личната охрана които са доказали своята ефективност както по улиците на Европа и Близкия Изток така и на бойните полетата в Ирак и Афганистан.


Български интернет оръжеен магазин  
www.oragie.com


Членове на СБС ще имат привилегията да ползват 10% и 15% отстъпка в сайта и магазина на ORAGIE. Всеки член, който иска да ползва отстъпка е длъжен да се легитимира с членската си карта. 
Оръжие е най-големият магазин в България за газово и въздушно/пневматично оръжие. Еърсофт оръжия. Неогнестрелни оръжия, лъкове, арбалети, екипировка, тактическа екипировка, средства за самозащита. Огромен избор на ножове. Мечове и катани. Всички видове военна и полицейска екипировка, индивидуални средства за самозащита, военно оборудване.


Специализиран онлайн магазин BRANNIK
www.brannik.bg


BRANNIK.BG е специализиран онлайн магазин за първокласно бойно и тактическо облекло, обувки, екипировка и аксесоари. Предвидени за професионалисти в сферата на сигурността, продуктите са изключително подходящи и за всички, които обичат да живеят активно и да прекарват свободното си време сред природата.

На страниците на BRANNIK.BG ще намерите и необходимата Ви екипировка и аксесоари за оцеляване сред природата, къмпинг, bushcraft, airsoft, както и впечатляващ избор от ножове и мачетета.


ВИП Оръжеен магазин и стрелбищен комплекс
www.guns.bg


Членове на СБС ще имат привилегията да ползват 10% отстъпка в оръжейните магаини и стрелбище на ВИП Pro Hunter. Всеки член, който иска да ползва отстъпка е длъжен да се легитимира с членската си карта. 

 

DevStyleR
www.devstyler.io


DevStyleR е българска медия, ориентирана към разработчици на софтуер и специалисти, която обхваща широк спектър от теми като новини за индустрията, фирмени амбиции и постижения, спорт, здраве, начин на живот и др.


Студио 1 + 1
www.studio1plus1.com


Аудио и видео продукция, пост-продукция, адаптация, дублаж, субтитриране. 2D и 3D анимация. Снимачна и осветителна техника под наем.


Новинарски сайт vox64
www.vox64.com


Екипът на Vox64.com e изграден от млади и амбициозни журналисти, водени от идеята за новата, независима журналистика в онлайн пространството. Основни движещи сили при отразяване на новини и репортажи са добрите практики и етични стандарти в журналистическата професия.


Любознайко 93
www.luboznaiko.bg


Нашият лагер и програма са съобразени с това, което вие обичате да правите най-много и най-добре, а именно – да се забавлявате. Съчетаваме всички полезни знания и умения с приятни емоции и игри.

Ще изживеем заедно незабравими моменти  с походите сред природата на чист въздух, ще играем разнообразни игри и ще спортуваме. Предвидили сме занимания по дърводелство, рисуване и моделиране, засаждане на цветя и растения, които ще обогатят знанията и уменията ви.

А палатковият лагер и лагерният огън ще ви пленят и пренесат в друго време и ще направят изживяването още по-интересно. Помислили сме за лятно кино и дискотека и още много други преживявания за вас, деца!

Очакват ви само хубави емоции и щастливи моменти с Летен лагер Любознайко.