facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Януари 2022
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Съюзът на българските спасители има цел да създаде доброволческа мрежа в цяла България, да защити правата на спасителите и да помогне на хора, изпаднали в беда при бедствия, аварии, катастрофи, извънредни и кризисни ситуации, да опази обществения ред и околната среда.

Целите ни никак не са лесни, но с Вашата помощ, с хъс и амбиция, заедно можем да реализираме идеята си. Нашата мисия е да докажем, че макар да е малко, все още е останала човечност. Чувството да помогнеш на някого в беда е неописуемо и неустоимо. Всеки човек може да бъде СПАСИТЕЛ и всеки може да бъде спасен.

Да бъдеш от първите никак не е лесно - често спасителите рискуват здравето и живота си, за да съхранят нечии чужди. Малко са онези, които осъзнават какви рискове поема и какво жертва един спасител, за да свърши работата си. Вярваме, че някой ден ще живеем в по-хуманно ориентиран свят и спасителите ще бъдат ценени от всички ни.

А до тогава, ние няма да спрем да се развиваме и да даваме всичко от себе си, за да бъдем възможно най-полезни за всички Вас.


Средствата са единственото нещо, което е възможно да ни попречи да развиваме идеите и дейността ни. Зад нас не стои никой – правим всичко безвъзмездно и Вие сте тези, които могат да ни помогнат.

От Вас зависи дали ще можем да развием максимално идеята си, която изцяло е свързана с акции, проекти и инициативи. Желанието ни за развитие е наистина силно и сме готови на всичко за да успеем.

Жаждата ни да помагаме на хората и страната си по най-добрия начин, по който умеем – чрез енергичността и ентусиазма си, е неутолима. За постигането на своята мисия сдружението е в постоянен процес на набиране на спонсори.

Всичко, което сме правили до момента, е със собствени средства, а за да продължим с нашата активна дейност се нуждаем от финансова помощ. Вече имаме и онлайн бутон за дарение. Всичко, което получаваме, отива за постигане на нашата цел. И най-малката сума има огромна стойност за нас.

Благодарим Ви!

Дари през ePay.bg

Описание Сума
Дарение BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки